O AGENCIJI

Naša istorija

Knjgovodstvena agencija Rakočević COM je porodična kompanija, osnovana od strane Jovaša Rakočevića,1992. godine, prvo kao ortačko društvo, nakon toga i kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Nakon odlaska u penziju, kompaniju preuzima ćerka osnivača, novi izvršna direktorica i vlasnica agencije, Ljubinka Popović.

Dugi niz godina njegujemo povjerenje klijenata, koji su sa nama od osnivanja Knjigovodstvene agencije u Podgorici. Poslujemo sa kompanijama koje se bave ugostiteljstvom, maloprodajom, proizvodnjom, gradjevinom, konsaltingom, veleprodajom, distribucijom.

Izdvajemo:

  • Registracija preduzeća
  • Računovodstvene usluge i knjigovodstvo
  • Radne i boravišne dozvole za strance
  • Administrativne i pravne usluge
  • Poresko savjetovanje
  • Nekretnine
  • Menadžment ljudskih resursa
  • Ostale usluge

Računovodstvene usluge su potrebne svakom preduzeću ispunjava svoju zakonsku obavezu izvještavanja.

Računovodstvena i knjigovodstvena agencija Rakočević COM, svojim klijentima nudi širok spektar računovodstvenih usluga, u skladu sa Zakonom o računovodstvu i reviziji i drugim računovodstvenim propisima.

Računovodstvo već od 50 € mjesečno

Da li tražite jednog od najvažnijih saradnika – računovođu, za svoj novi ili već postojeći biznis?

Potreban Vam je računovođa koji će, pored urednog i ažurnog računovodstva, preuzeti više od samog vođenja knjiga, neko ko će Vam pravovremenim informacijama i kvalitetnim savjetima pomoći da svoje poslovanje vodite uspješno i u zakonskim okvirima.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi, Ostalo
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI

FOTOGRAFIJE