Knjigovodstvene agencije igraju ključnu ulogu u finansijskom upravljanju poslovanjem svojih klijenata. Pored pružanja računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, agencije se danas sve više oslanjaju na online platforme poput sajta knjigovodje.me kako bi unaprijedile svoj posao i osigurale uspješnost u konkurentnom tržištu.

Koristeći ovakve platforme, knjigovodstvene agencije dobijaju nekoliko benefita:

Povećana vidljivost i pristup novim klijentima – našu platformu koriste klijenti koji traže usluge knjigovodstva i računovodstva, što agencijama pruža priliku da dođu do novih klijenata koji su u potrazi za uslugama koje nude.

Veća efikasnost i smanjenje troškova – knjigovodstvene agencije koje se registruju na našoj platformi dobijaju kompletan profil, sa svim uslugama, podacima i svemu što je vezano za jedan profil firme, dobijaju konstantno dovođenje novih klijenata jer naša platforma se visoko rangira na Google pretraživaču, a osim toga imamo uvjek plaćene Google kampanje.

Praćenje trendova i novih prilika – našu platformu knjigovodstvenih agencija i klijenata prati tim stručnjaka koji se bavi analizom tržišta i pronalaženjem novih prilika. Na taj način, agencije mogu pratiti trendove u industriji, poboljšati svoje usluge i prilagoditi se promjenama u poslovnom okruženju.

Veća konkurentnost – sa mnogo konkurencije na tržištu, knjigovodstvene agencije koje koriste našu platformu imaju priliku da se istaknu i poboljšaju svoje usluge kako bi zadržale svoje klijente. Konkurentnost u industriji knjigovodstva je visoka i pružanje dodatnih usluga i alata, kao što su online softverska rješenja, mogu privući nove klijente i održati postojeće.

Ubrzavanje procesa – online platforme poput knjigovodje.me omogućuju knjigovodstvenim agencijama da smanje vrijeme koje troše na reklamiranje i dolaženje do novih klijenata, jer direktno nudimo i Vašu firmu potencijalnim klijentima u pretrazi. Svi koji otvaraju firmu ili traže knjigovođu dolaze kod nas na sajt.

Cjene postavljanja firmi na našu platformu su definisane u našem cjenovniku koji možete pogledati na linku CENOVNIK OGLAŠAVANJA.

Naravno, na naslovnoj strani imamo formular koji kada popunite, dostavljene podatke šaljemo knjigovodstvenoj agenciji koja ispunjava zadate kriterijume, i istog dana imate poziv na navedeni telefon.

Možete, u svom korisničkom dijelu na samom ulazu postoji kompletan grafik sa tačnim posjetama Vašem profilu.

Naravno, sajt knjigovodje.me je moderna platforma koja dozvoljava svojim klijentima kompletno uređenje i mjenjanje svih podataka neograničeno puta sve dok se nalaze kod nas.

Možete, kada se registrujete dobićete korisnički nalog u kojem možete postavljati sami oglase do najsitnih detalja. Oglasi se plaćaju i nakon postavljanja biće potrebno da uplatite novčanu nadoknadu, nakon koje otključavamo oglas koji postaje vidljiv na sajtu.

I to je moguće. Pošaljite nam tekst oglasa sa KONTAKT strane, i mi ćemo ga u Vaše ime objaviti, nakon uplate novčane nadoknade za tu vrstu usluge.

Ukoliko imate tehničkih poteškoća u vezi pregleda ili ažuriranja bilo kojeg dijela platforme možete nam pisati na info@knjigovodje.me ili nas pozvati na broj telefona 067 2 333 11.

Neko od kolega iz prodaje će Vas kontaktirati na vrijeme, prije isteka pretplate na našoj platformi, kako bi profil uvjek bio on line.

Sve firme koje imaju potrebu za radnikom iz sfere knjigovodstva i računovodstva, mogu da postave oglas za radnika na našoj platformi.

Na stranici KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE možete pretražiti putem filtriranja po zadatim i željenim kriterijumima sve agencije koje se nalaze na našem sajtu. Potrudili smo se da olakšamo potencijalnim klijentima maksimalno pronalazak svoje nove knjigovodsvene agencije u Crnoj Gori.

Javite nam podatke klijenta, kako bi ga prosledili nekoj drugoj knjigovodstvenoj agenciji besplatno. Cilj naše platforme je povezivanje svih knjigovodsvenih agencija u Crnoj Gori, a kasnije i regionu.

To je usluga koja se dodatno naplaćuje, i sadrži odvajanje agencije drugom bojom i uvek je na vrhu rezultata pretrage.

Sve usluge koje se tiču knjigovodstva mogu po zahtjevu dodatno biti postavljene i uključene na sajtu.

Radimo izradu svih vrsta sajtova, internet prodavnica i portala. Mi smo Digitalna agencija koja posluje od 2008 godine. Sve cjene možete pronaći ovde CJENOVNIK IT USLUGA.

Kompletne IT usluge koje obavljamo možete pogledati zajedno sa cjenama na linku CJENOVNIK IT USLUGA.

Želite da se oglašavate?

Ukoliko želite da se i Vaša firma nađe sa ostalim firmama na našem sajtu, pozovite nas ili pišite, i dobićete Vaš profil spreman u najkraćem mogućem roku.