calcu

CALCULUS

Poslovni softver

www.calculus.rs

ERP Calculus 12 je konfigurabilno softversko rešenje koje omogućuje da se korisniku isporuči sva funkcionalnost, ali uz to pruža jednostavan pristup, bez programiranja i pravljenju promena u softveru.
Navedeni popust važi na usluge zakupa i usluge tehničke podrške.
Dobar poslovni softver će Vam biti od pomoći, ERP Calculus 12 će Vas učiniti uspešnim!

5%*

Popusta za posetioce našeg sajta

Untitled-1

LIDDER

Poslovni softver

LIDDER je program koji je nastao u računovodstvenoj agenciji i koji oduvek radi samo dvojno i poštuje sve računovodstvene principe, a 30 godina kontinuiranog rada i razvoja garant su pouzdanosti i kvaliteta našeg proizvoda. Radimo samo za srpsko tržište i zbog toga program uvek ima smislena i praktična rešenja koja su usaglašena sa zakonom. Pored navedenog popusta, INSTALACIJA, IMPLEMENTACIJA i OBUKA su GRATIS.

500€*

Popusta za posetioce našeg sajta

svera

SVERA

Poslovni softver

Imamo problem u našem poslovnom softveru, zovemo tehničku podršku, a niko da reaguje danima” – Ovo smo čuli preko 250 puta prliikom analize informacionih procesa po firmama. Ništa novo da se korisnici ponekad nađu u ćorsokaku. Ko još danas čita tolika uputstva? Zato poslovni softver Svera ima dežurnu, obučenu i stabilnu tehničku podršku, za poboljšanje učinka vaših zaposlenih i olakšavanje rasta vašeg biznisa.

16%*

Popusta za posetioce našeg sajta do 31.07.2023

Untitled-2

PANTHEON

Poslovni softver

Poslovni softver PANTHEON se može pohvaliti brojem od preko 80.000 korisnika u regionu i iskustvom od preko 25 godina. Nudimo rešenja prilagođena za mala, srednja i velika preduzeća, ali i za različite delatnosti: trgovinu, proizvodnju, računovodstvo… Ukoliko želite softver koji prati rast vašeg biznisa – PANTHEON je pravo rešenje za vas. Navedeni popust važi za on-premise licence.

15%*

Popusta za posetioce našeg sajta

rogo

ROGO

Softver za odobravanje e-faktura

Svaka elektronska faktura koja stigne na sistem za elektronske fakture (SEF) biva automatski učitana u Rogo. Ukoliko se pristigla elektronska faktura uklapa u neki od postojećih šablona (PIB kupca, usluga, iznos i sl) Rogo vam automatski predlaže na koji način se vrši odobravanje e fakture. Ukoliko ne postoji obrazac za pristiglu elektronsku fakturu ručno se definiše ko sve učestvuje u njenom odobravanju i na koji način (serijski ili paralelno).

30%*

Popusta za posetioce našeg sajta

Untitled-2

PRUS

Poslovna rešenja

Preduzeće PRUS d.o.o. pruža usluge iz oblasti računovodstva, poreskog savetovanja i razvoja softverskih rešenja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu razvili smo visoko integrisan poslovno informacioni sistem Orion namenjen malim i srednjim preduzećima. Knjigovodstveni program Orion je licenciran od strane Poreske uprave kao napredan ESIR i u potpunosti povezan sa sistemom elektronskih faktura SEF.

10%*

Popusta za posetioce našeg sajta

55

TOP BUSINESS

Softver za knjigovodstvo i biznis

Više od 15 godina se upešno bavimo razvojem, prodajom i korisničkom podrškom svog proizvoda – TopBusiness poslovno-knjigovodstvenog softvera. Softver je namenjen preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima različitih delatnosti. TopBusiness softver je sertifikovani ESIR, uz implementiranu opciju slanja i primanja eFaktura.Izuzetno smo ponosni na našu korisničku podršku koja pruža stručnu pomoć i savete. Birajte softver po meri vašeg poslovanja! 

10%*

Popusta za posetioce našeg sajta

aktiv

AKTIV

Poslovno knjigovodstveni program

AKTIV postavlja najbolje temelje u pogledu knjigovodstvenih i drugih poslovnih aktivnost i tako koncipiran omogućava direktorima, menadžerima i rukovodiocima da imaju precizne i ažurirane podatke o stanju zaliha, dužnicima i dugovima.
AKTIV program za knjigovodstvo je namenjen i paušalcima jer pruža unos i pregled svih poslovnih aktivnosti neophodnih za njihovo poslovanje. Popust se odnosi na prvu godinu korišćenja programa.

20%*

Popusta za posetioce našeg sajta