O AGENCIJI

Vaš uspjeh je naš uspjeh!

Agencija Sonic doo osnovana je 2008. godine kao mala računovodstvena firma. Zahvaljujući, prije svega preporukama brojnih zadovoljnih klijenata, rezultirale su da iz godine u godinu rastemo i unaprijeđujemo svoje poslovanje. Poslujemo sa iskrenom željom da klijentima koji posluju u zemlji i na međunarodnom tržištu ponudimo profesionalno i efikasno računovodstvo.

Mi smo tu za vas kad je u pitanju osnivanje kompanije, vođenje poslovnih knjiga, finansijsko i poresko savjetovanje i podrška, vođenje potpune administracije radnih odnosa, dobijanje dozvola za boravak i rad i konsultantske usluge.

Naš tim vam pomaže da doprinesete boljem kvalitetu poslovanja, povećate prihode, smanjite rizik od dodatnih troškova, kao i ostvarite veći profit iz godine u godinu.
Cjenimo i gradimo dugoročne poslovne odnose, koristimo naše profesionalno znanje i dugogodišnje iskustvo da Vama i Vašoj firmi osiguramo uspjeh u poslovanju.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI