O AGENCIJI

Registracija sjedišta firme na našoj adresi

Glavna djelatnost Spin office-a je izdavanje sjedišta firme odnosno pružamo mogućnost virtuelne kancelarije. Na našoj adresi u centru Podgorice moguće je da registrujete sjedište firme u Crnoj Gori.

 

Sekretarske usluge

Za Vašu firmu primamo poštu, istog dana je skeniramo i šaljemo na imejl adresu koju naznačite. Takođe, vršimo prijem fizičke pošte i njeno dalje prosleđivanje po dogovoru.

Registracija i otvaranje firme

Pored navedenog, nudimo usluge registracije i otvaranja firme kod svih institucija u kratkom vremenskom periodu.

Dozvole za sve vrste djelatnosti

Nakon otvaranja firme, obavljamo usluge dobijanja svih dozvola za sve vrste djelatnosti i prijavljivanje nadležnim institucijama. Vršimo usluge otvaranja trgovinskih objekata, apoteka, ordinacija, obrazovnih ustanova i dr.

Dozvole za strance za boravak i radne dozvole

Takođe, vršimo usluge dobijanja dozvola za strance za boravak i radne dozvole, upućenike i strance koji obavljaju rad od kuće za strane kompanije ( IT stručnjaci i druga intelektualna zanimanja).

Poreske i godišnje prijave za plaćanje poreza na dohodak za fizička lica

Pored ovoga, radimo poreske prijave I godišnje prijave za plaćanje poreza na dohodak za fizička lica.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Finansijski izvještaji, Završni računi, Godišnji porez na dohodak građana
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI