REGISTRATOR DOO

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Bilo da ste na početku poslovanja ili ste već formirano preduzeće, u nama ćete naći sigurnog i pouzdanog partnera koji će Vam pomoći da ostvarite željeni cilj.

Naše knjigovodstvene i računovodstvene usluge su temelj Vašeg finansijskog uspjeha. Pružamo Vam tačne i pouzdane finansijske informacije na bazi kojih ćete donijeti ispravne poslovne odluke i fokusirati se na rast svog biznisa.

Ponudu naših usluga stalno prilagođavamo željama i potrebama naših klijenata, te zakonskim promjenama, napretku struke i tehnologije.

Nudimo  kompletnu obradu podataka u domenu knjigovodstveno-računovodstvenih poslova, te konsalting, poresko i poslovno savjetovanje, kako za privredna društva, tako i za samostalnu djelatnost, razna udruženja, rezidente i nerezidente.

Kontaktirajte nas i dobićete kvalitetnu i profesionalnu pomoć i podršku.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI