O AGENCIJI

Agencija za knjigovodstvo Alea je osnovana 2013. godine. Osnovna djelatnost  naše agencije je knjigovodstvo, a glavni fokus vidimo u savjetovanju i obučavanju za početak poslovanja. Odnosno, pratimo Vas prema Vašim potrebama i trajno ka uspehu. Nudimo razne usluge za kompanije i fizička lica. One se mogu podeliti na oblasti poreskog savetovanja, računovodstva, finansijskog knjigovodstva i poslovni konsalting u širokom spektru oblasti.

Izbor računovođe je i odluka povjerenja. Kao agencija stojimo iza dugogodišnjeg iskustva, a sa druge strane idemo u korak sa vremenom. Naša predanost našim klijentima je najvažnija. Kako biste mogli obaviti individualno savjetovanje Vaša iskrenost, otvara put traženju optimalnog savjeta temeljenog na potrebama. Trudimo se govoriti jednostavnim jezikom, jer naše znanje mora biti prenijeto kijentima na razumljiv način.

Za fizička lica, mi smo uglavnom aktivni u pripremi poreskih prijava, radnih i boravišnih dozvola.

Vaša korist saradnje sa nama je tačan i blagovremen obračun, kompetentna obrada vašeg računovodstva, obezbeđena likvidnost!

Naravno, odgovaramo i na specifične potrebe vaše kompanije.

 “Tajna uspjeha je razumjeti gledište druge osobe  “ (Henry Ford )

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI, NEMAČKI