O AGENCIJI

Bjelica MV d.o.o. je agencija za računovodstvo i špediciju koja pruža usluge iz ovih oblasti, kao i finansijske i poreske konsultacije.

 

Vrlo precizno i pravoremeno obavljamo sve operacije od procesa otvaranja do zatvaranja kompanije, kompletan spektar operativnih radnji materijalnog i finasijskog računovodstva, uvoza i izvoza roba i usluga u inostranstvu i u zemlji, kao i usluge sprovođenja likvidacije i stečaja, usluge izrade boravišnih i radnih dozvola za strance.

 

Kompanija uspješno posluje od 2014. godine kada je i osnovana. Tokom godina, stekli smo visok stepen integriteta, prepoznati kao pouzdan partner i čvrst oslonac, kako za postojeće, tako i za novoosnovane firme.

 

Zadovoljstvo nam je da naglasimo da je firma 2019. godine, kao nagradu za uspješno poslovanje dobila certifikat “GLOBAL QUALITY AWARD”, kao i mnoga druga priznanja.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI, RUSKI

FOTOGRAFIJE