O AGENCIJI

Uz našu bezrezervnu podršku ženskom preduzetništvu, pružamo posebne pakete usluga za registraciju firmi i sve povezano s tim.
Zahvaljujući našim tehnički kvalificiranim članovima, postali smo efikasna kompanija spremna prihvatiti profesionalne izazove bilo koje vrste.

Biro All je vaš pouzdan partner za sve poslovne potrebe – pružamo najbolja rješenja za računovodstvo, pravo i konsultacije.

  • Registracija-osnivanje
  • Računovodstvo i knjigovodstvo
  • Revizija
  • Administrativni poslovi
  • Legalizacije
  • Konsultantske usluge
  • Pravne usluge
  • Izrada tenderske dokumentacije

Biro All je kompanija koja pruža računovodstvene, knjigovođstvene, pravne i konsultantske usluge. Naš mali a veliki Biro postoji od 18.02.2020. godine i do danas sarađujemo sa velikim brojem klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje i učinili da budemo stabilan oslonac za njihove male i velike biznise. Biro All kompanija sarađuje sa građevinskim kompanijama kao što je Pia inženjering doo koja je učestvovala na velikim projektima kao što je Maestral Budva, Porto Montenegro Tivat i mnogim drugim, a od 2022.godine pružamo pravne, konsultantske i knjigovođstvene usluge na njihovom prvom samostalnom projektu Objekat Bijela Centar, Herceg Novi.

Biro All je tim od 7 zaposlenih koji stoje na raspolaganju našim klijentima. Naš Biro pruža svoje usluge različitim vrstama djelatnosti tako da su nam svoje povjerenje ukazali: Pia inženjering doo-građevinska firma, Adria Vet doo-veterinarska ambulanta, Empire Focus doo- fotografska radnja, Merlin Ponta-restoran i plaža, Soul Mne doo-picerija i mnoge druge.

Biro All se pored navedenih usluga bavi i legalizacijama objekata. Do danas smo uspješno realizovali više ovakvih usluga i trudimo se da klijentima pružimo najbolja moguća rješenja.

Ono po čemu je Biro All prepoznatljiv jeste bezrezevna podrška ženskom preduzetništvu. Podrška koju pružamo su posebni paketi ponuda koje nudimo i pripremamo a tiču se registracije firmi i svime što je vezano za istu za naše preduzetnice.

Zahvaljujući našim zaposlenima koji su bazirani u Tivtu, Kotoru i Podgorici, od osnivanja 2020. godine, razvili smo se u efikasnu kompaniju sa tehnički kvalifikovanim članovima, spremni i voljni da prihvatimo profesionalne izazove bilo koje vrste.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI, RUSKI

FOTOGRAFIJE