Imate uslugu otvaranja agencije u Crnoj Gori?
Vršite računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Obezbjeđujete uslugu vađenja boravišne i radne dozvola za strance?
Imate poreze i propise u malom prstu?
Vršite djelatnost knjigovođe u Crnoj Gori?

Na pravom ste mjestu. Upišite Vašu agenciju i očekujte nove klijente.

Benefiti

Upis knjigovodstvene agencije na sajt knjigovodje.me nosi velike benefite za Vašu agenciju jer:

– Tim SEO profesionalaca radi na tome da kada neko pretražuje na google knjigovodstvene agencije u vašem gradu, kao rezultat dobije i Vašu agenciju.

– Pospješujemo pretragu firmi na nivou grada i države.

– Ukoliko se neko nađe u Vašem gradu i unese djelatnost kojom se bavite i ključnu reč vezanu za naziv vaše agencije, prikazaće se Vaša firma.

– Prisustvom na internetu povećajte broj klijenata.

– Direktna komunikacija sa potencijalnim klijentima…

Novi klijenti

Na početnoj strani našeg sajta postoji formular za sve korisnike koji žele da otvore agenciju, izvade radnu i boravišnu dovolu ili koriste neku drugu od knjigovodstvenih usluga.

Nakon pijema njihovog upita, nasumično šaljemo na email prvoj knjigovodstvenoj firmi koja po svim unijetim kriterijumima odgovara upitu. Vaša jedina obaveza je da klijenta kojeg pošaljemo kontaktirate isti dan.

Direktan kontakt

Nas sajt posjeduje pet različitih domena:

 

– knjigovodje.me 
– racunovodje.me
– radnadozvola.me

– otvaranjeagencije.me
– finansijskisavjetnik.me

 

Kada neko od zainteresovanih potencijalnih klijenata na internetu u Crnoj Gori kuca nešto vezano za djelatnost knjigovodstvenih firmi, i dodje na naš sajt, može da pregleda po gradovima svi agencije koje su upisane. Nakon odluke koju agenciju želi da kontaktira, kod nas može naći sve Vaše podatke ili Vam direktno poslati email na profilu Vaše agencije, a koji se isporučuje na Vašu dostavljenu email adresu prilikom registracije.

 

Takođe Vaša firma se upisuje besplatno 1 godinu i na portal MapaFirmi.me, kako bi Vaše prisustvo na internetu povećali do maksimuma.

Profil Vaše agencije

Na sajtu knjigovodje.me prilikom upisa dobijate kompletnu Vašu stranu, Vaš profil i Vaš jedinstveni link ka njemu. Ukoliko treba klijentu da pošaljete sve podatke na jednom mjestu, bez mnogo traženja, ovo je idelana opcija.

 

Izgled linka: www.knjigovodje.me/naziv-vase-agencije

UPIS KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE

Dodatnim opcijama možete istaći prisustvo Vaše AGENCIJE na portalu, i samim tim privući dodatnu pažnju potencijalnih klijenata. Cijene se dodaju na izabrani paket upisa i nisu obavezne

* Nakon slanja email-a sa zahtjevom za upis na sajt knjigovodje.me, bićete kontaktirani kako bi ste nam dostavili tekst o firmi, logo Vaše agencije u vektorskom formatu i slike za galeriju. 

* Na sve navedene cijene se dodaje pdv.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mjesečno kompletnih podataka svih firmi koje vodite.

Za jako malo sredstava mjesečno, po firmi, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

 

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvjek sigurni uz nas.

ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top