Potrebno Vam je otvaranje agencije u Crnoj Gori?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Crnoj Gori?

Na pravom ste mjestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U PODGORICI

IZABRANI GRAD: PODGORICA

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: REPORT DOO

PODACI AGENCIJE:

REPORT DOO

Ulica: Oktobarske Revolucije br. 7
Grad: Podgorica
T: 020 664 924, 067 451 417, 067 332 330

Sajt: www.reportdoo.me
Email: office@reportdoo.me

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv djelatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savjetovanje

 

O AGENCIJI:

Report doo je privredno društvo osnovano 2008. godine u Podgorici sa ciljem pružanja profesionalnih usluga iz oblasti finansija i računovodstva. Preciznost, odgovornost i ažurnost su naši glavni atributi koje postižemo zahvaljujući pouzdanom timu i poslovnom programu koji je u skladu sa zakonskim propisima. Ako odlučite da sarađujete sa našim timom, imaćete iskusnog partnera koji posjeduje tehničko znanje i vještine korisne za vaš biznis. Bez obzira da li koristite naše usluge djelimično ili u cjelosti, posvetićemo Vam punu pažnju.

 

Imati biznis ideju je prvi korak ka uspješnom poslovanju. Ako ste odlučili kako će se Vaša kompanija zvati i koju ćete privrednu djelatnost obavljati, kontaktirajte nas kako bi Vas pravilno i u najkraćem roku registrovali kod CRPS-a. Pored usluge osnivanja preduzeća, agencija Report doo nudi široku lepezu usluga : kreiranje ugovora o radu, djelu i zakupu, pripremu dokumentacije za boravišnu i radnu dozvolu, vođenje kadrovske evidencije, obračun i slanje obrazaca za zarade zaposlenih kao i štampu virmana za plaćanje, izradu i slanje PDV prijava, izradu zahtjeva za refundaciju bolovanja, konsalting, kreiranje preliminarnih i završnih izvještaja, obačun amortizacije, obračun poreza na dobit, izradu i predaju M4 obrasca, statusne promjene kod CRPS-a, izradu dokumentacije neophodne za otvaranje/promjenu bankovnog računa, pripremu dokumentacije za dobijanje rješenja za ugostiteljske objekte, kozmetičke i frizerske salone, trgovine, pomoć pri fiskalizaciji, vađenju tokena i elektronskih potpisa.

 

Cijene računovodstvenih usluga u našoj agenciji su pristupačne i idealne za mala preduzeća koja žele da izbjegnu visoke troškove zapošljavanja unutrašnjeg računovodstvenog odjeljenja. Komunikacija sa klijentima je ključ uspješne saradnje, zato će Vas naš tim redovno obavještavati o obavezama, zakonima i novitetima koji mogu uticati na uspješnost i poslovanje vaše komapanije.Nemojte trošiti ni sekudu na pravna, poreska i ostala složena pitanja. Ne stvarajte sebi obaveze, nek one budu naša briga i odgovornost.

Upit za slanje zahtjeva izabranoj knjigovodstvenoj agenciji

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtjev direktno agenciji na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtjev obrađuje direktno agencija kojoj stiže email i sajt knjigovodje.me nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mjesečno kompletnih podataka svih firmi koje vodite.

Za jako malo sredstava mjesečno, po firmi, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

 

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvjek sigurni uz nas.

ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top