VIZIJA RAČUNOVODSTVO

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Vizija Računovodstvo je računovodstveni servis za više od 3000 regionalnih kompanija različitih djelatnosti i sigurno jedna od najnagrađivanijih i najpriznatijih računovodstvena kuća u regionu.

 

Mnoge uspješne kompanije povjerile su nam knjigovodstvo u regionu. Ponosni smo što broj naših poslovnih partnera neprestano raste. Zadovoljstvo naših klijenata i njihove preporuke, utiču na naš dalji napredak i razvoj.

 

Više od 150 zaposlenih u Vizija Računovodstvo d.o.o. stalno usavršavaju svoje znanje u svim oblastima računovodstva i poreza.

 

Posebno ističemo kao prednost našu regionalnu povezanost i prisustvo i u inostranstvu. Pored Crne Gore našu kompaniju možete pronaći i na sljedećim tržištima: Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Hrvatska.

 

Zašto da radite sa nama?

Pošteno pitanje.

Sasvim je razumno da je, sa toliko računovodstvenih firmi oko vas, teško znati kome možete da vjerujete.

Ipak, vaš poziv je budete preduzetnik, a ne računovođa i zato dozvolite nam da vam pomognemo da iskoristite svaku priliku i nesmetano razvijate svoje poslovanje, dok se mi bavimo evidentiranjem poslovnih promjena, na zakonom propisan način.

Sa skoro 30 godina iskustva, te fokusom na inovativna tehnološka rješenja i kontinuiran  razvoj znanja i vještina naših zaposlenih, nudimo vam profesionalnu, ažurnu i blagovremenu uslugu.

  • O Vašem poslovanju i ažurnom vođenju knjiga brine cio tim naših računovođa.
  • Obavještavamo Vas o svim zakonskim promjenama i podsjećamo na rokove.
  • Pravovremeno savjetujemo kako da iskoristite pune potencijale Vašeg poslovanja.
  • Na specifična pitanja o Vašem poslovanju dobijate odgovor u roku od 24 časa.
  • Mi smo rame uz rame sa Vama, prilikom posjeta svih nadležnih inspekcija
Softver koji agencija koristi
Pantheon
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Promjene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI, RUSKI

FOTOGRAFIJE