TAX & ACCOUNTING

Izdvajamo
Oglasa - 0

O AGENCIJI

Da li tragate za partnerom koji razumije vaše potrebe? Koji govori vaš jezik, poznaje poslovanje kojim se bavite i koji će strpljivo saslušati ono što vas brine?

U tom slučaju je TPA Grupa pravi poslovni partner za vas. Naše najvažnije alatke nisu džepni računari, ogromni tabelarni pregledi ili najnovije tehnologije, već oko koje sve pomno posmatra, uho koje sve pažljivo sluša, dobar nos i pošten razgovor.

Samo oni koji komuniciraju na ravnopravnim osnovama i koji se mogu identifikovati sa svakim projektom naći će rješenje koje im najviše odgovara. To je ono što mi podrazumijevamo pod pojmom poslovanje licem u lice, i upravo to radimo. I stalno tako, na regionalnom i na međunarodnom nivou. Na poljima računovodstva i pružanja savjeta o porezima.

12 zemalja. 1 kompanija. TPA Grupa.

TPA Grupa vam stoji na raspolaganju u zemljama centralne i jugoistočne Evrope: u Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Poljskoj, Republici Češkoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji. Oko 1.700 zaposlenih koji rade na 30 lokacija u dvanaest zemalja vode brigu o onome što vas brine.
TPA Grupa: regionalni korijeni. Mreža u cijelom svetu.

TPA Grupa je nezavisan član alijanse „Baker Tilly Europe“ i zahvaljujući toj činjenici u stanju je da svojim klijentima obezbijedi mrežu u cijelom svijetu savjetnika za poreska pitanja i konsultante.

Softver koji agencija koristi
Abacus
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI, RUSKI

FOTOGRAFIJE