5B BOGETIĆ DOO

agencijabogetic@gmail.com
Oglasa - 0

O AGENCIJI

5B BOGETIĆ Agencija
za Knjigovodstvene usluge, Finansijski i Poreski Konsalting

AGENCIJA JE OSNOVANA JE I USPJEŠNO RADI OD 2000 GODINE.

U preduzeću 5B BOGETIĆ obavljamo računovodstvene usluge za velika, srednja i mala preduzeća, kao i preduzetnike. Precizno i profesionalno obavljanje naših usluga prilagodjavamo specifičnosti svakog pojedinačnog preduzeća kojima nudimo svoje usluge. Našim klijentima obezbedujemo uslugu primjerenu njihovoj djelatnosti, načinu i obimu poslovanja.

Stekli smo povjerenje:

Jer naše zaposlene odlikuju stalno usavršavanje i ljubaznost!
Jer za svoj rad preuzimamo svu odgovornost!
Jer su upotrebom najsavremenije informacione tehnologije naše usluge racionalizovane i stoga efikasne i konkurentne u cijeni!
Jer obezbedujemo vrhunsko poresko, poslovno i finansijsko savjetovanje!
Jer imamo klijente kojima vodimo knjige i više od 10 godina.
5B BOGETIĆ Računovodstvo
Trudimo se da za naše klijente obavljamo sve računovodstvene poslove na najvišem mogucem stručnom nivou. Svijesni smo da računovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savijetovanje. U tu svrhu se svi zaposleni neprestano obrazuju. Osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i povijerenju. Saradujemo sa svim značajnim institucijama u državi u vezi sa računovodstvom, dažbinama i preduzetništvom uopšte.

Koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju priznatih domaćih i stranih proizvodjača. U našem preduzeću se zaposleni ne mijenjaju, tako da o stalnim klijentima brine stalna ekipa. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savjetovanjem, brza odzivnost na razne dodatne želje, kao i ljubazan odnos.

Naša vizija i strategija
Želimo da ostanemo ugledan, stručan, pouzdan i ljubazan računovodstveni servis. Na osnovu stručnosti i upotrebom najsavremenijih informacionih rješenja, kao i naglašenom brigom za klijente, želimo dodatno da poboljšamo naše usluge.
Temeljnim vrijednostima – kvalitetom usluga, zadovoljstvom klijenata i kontinuiranim porastom poslovanja želimo da ostanemo ugledan poslodavac za najbolje kadrove.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promjene, Poreska administracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savjetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promjene u CRPS-u, Poreske prijave, Finansijski izvještaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
CRNOGORSKI, ENGLESKI