Potrebno Vam je otvaranje agencije u Crnoj Gori?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Crnoj Gori?

Na pravom ste mjestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U PODGORICI

IZABRANI GRAD: BUDVA

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: DOMINUS PLUS DOO

PODACI AGENCIJE:

DOMINUS PLUS DOO

Ulica: Topliški put b.b. (Poslovno-zanatski centar lokal 27A)
Grad: Budva
Telefon: 069 362 966
067 423 324

Sajt: www.dominusplus.me
Email: office@dominusplus.me

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv djelatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savjetovanje

 

O AGENCIJI:

ZAŠTO ODABRATI „DOMINUS PLUS“?

D.O.O.“ DOMINUS PLUS “ JE DRUŠTVO ZA RAČUNOVODSTVENE, KNJIGOVODSTVENE I REVIZORSKE POSLOVE I PORESKO SAVJETOVANJE, SA SJEDIŠTEM U PODGORICI.

“Dominus Plus” je privredno društvo koje se bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga pravnim licima i preduzetnicima, u skladu sa Zakonom o računovodstvu i svim važećim podzakonskim aktima, kao i svim drugim poslovima koji se povjeravaju knjigovođi (blagajničko poslovanje i evidencija, prijava i odjava radnika, obračun plata i naknada zarada zaposlenih, obračun poreza i predaja poreskih prijava, izrada završnog računa i ostalo).

Knjiženje poslovnih promjena obavljamo na savremenom računovodstvenom softveru koji je usklađen sa aktuelnim zakonskim propisima, a na vaš zahtjev, možemo u kratkom roku da izradimo veliki broj različitih izvještaja potrebnih za donošenje strateških poslovnijh odluka.

Obavljamo usluge knjigovodstva sa izradom završnog računa za nedobitne organizacije (zadužbine, fondacije, udruženja, skupštine stanara zgrada), uz asistenciju prilikom registracije istih kao pravnih lica.

Stalno praćenje izmjena propisa i savjetovanje klijenata iz domena finansijsko-materijalnog poslovanja i poreske politike je naša obaveza.

Tim „Dominus Plus“ agencije preuzima svu odgovornost za svoj rad, što regulišemo posebnim Ugovorom.

Ukoliko niste naš klijent, a treba vam stručan računovodstveni tim, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom ili zakažite sastanak, te nakon konsultacija i savjetovanja koje je besplatno, odlučite da li želite uspješnu saradnju sa našom Agencijom.

PROFESIONALNO, EFIKASNO I POUZDANO – DOO „DOMINUS PLUS“.

Upit za slanje zahtjeva izabranoj knjigovodstvenoj agenciji

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtjev direktno agenciji na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtjev obrađuje direktno agencija kojoj stiže email i sajt knjigovodje.me nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mjesečno kompletnih podataka svih firmi koje vodite.

Za jako malo sredstava mjesečno, po firmi, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

 

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvjek sigurni uz nas.

ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top