Potrebno Vam je otvaranje agencije u Crnoj Gori?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Crnoj Gori?

Na pravom ste mjestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U KOTORU

IZABRANI GRAD: KOTOR

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: BOKA BUSINESS SERVICES DOO

PODACI AGENCIJE:

BOKA BUSINESS SERVICES DOO

Ulica: Stari Grad 328/III
Grad: Kotor
Telefon: 032 334 188, 068 235 335

Sajt: 
Email: office@bbskotor.me

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv djelatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savjetovanje

 

O AGENCIJI:

Knjigovodstvena agencija DOO “Boka Business Services” Kotor je porodično preduzeće, i osnovana 2018 godine, ali naš rukovodeći tim ima višedecenijsko iskustvo u oblasti finansija i računvodstva. Osnovu tima čine članovi porodice Bujišić koja se pružanjem knjigovodstvenih usluga fizičkim i pravnim licima bavi preko 30 godina, i do sada smo sarađivali sa preko 120 klijenata iz najrazličitijih sektora. Sa nekim od klijenta sarađujemo u kontinuitetu preko 25 godina. Dugoročna partnerstava su ono čenu težimo, i čime se ponosimo. Prijateljska i neposredna saradnja sa našim klijentimana, kao i relevantno iskustvo, garant su saradnje koja će biti na obostrano zadovoljstvo.

Naš tim posjeduje višedecenijsko iskustvo u pružanju knjigovodstvenih usluga, kao i na rukovodećim pozicijama velikih državnih i privatnih firmi, javnih ustanova i službi, kao i u oblasti finansijskih vještačenja.

Fizičkim i pravnim licima pružamo kompletnu uslugu od osnivanja i registracije pravnih lica/preduzetnika od cjelovite knjigovodstene usluge, poreskog savjetovanja, konsaltinga, finansijkog i materijalnog knjigovodstva, kao i likvidacije pravnih lica/preduzetnika.
Pružamo kompletnu knjigovodstvenu uslugu, ili ukoliko je potrebno, možemo pružiti i neki od segmenata naše usluge posebno, zavisno od Vaših potreba, tj kod nas možete outsource-ovati usluge koje su Vam potrebne.

Kroz poresko savjetovanje pomažemo našim klijentima u pronalaženju najoptimalnijeg poreskog rješenja.

Za naše klijente pružamo i kurirske usluge, uplate pazara, kao i platnog prometa, sve u cilju relaksacije klijenta i njegovog fokusa na svoju primarnu djelatnost.

Cijena naše usluge zavisi od djelatnosti kojom se klijent bavi, i obima dokumentacije koju je potrebno obraditi, a formira se u dogovoru sa klijentom. Dugoročnoj saradnji i zadovoljstvu kljenta svakako dajemo prednost u odnosu na kratkoročnu finansijsku dobit.

Naš cilj je da kroz pružanje kvalitene usluge našim klijentima postanemo i više od poslovnog partnera, tj. prijatelj i podrška u svim sadašnjim i budućim poslovnim poduhvatima.

Usluge koje pružamo:

 • Osnivanje i registracija pravnih lica/preduzetnika
 • Dozvole za boravak i rad,
 • Knjigovodestvene usluge,
 • Likvidacije firmi,
 • Konsalting,
 • Poresko savjetovanje,
 • Izrada i fiskalizacija faktura,
 • Obračun plata,
 • Obračun PDV-a
 • Završni računi,
 • Poreske prijave,
 • Kurirske usluge
 • Platni promet,
 • Uplata pazara
 • Statusne promjene,
 • Komunikacija i zastupanje klijenta kod svih nadležnih organa (Uprava prihoda i carina, Fond PIO, Zavod za zapošljavanje, Inspekcijski organi, Opštinske službe, MUP…)
 • Itd.

Upit za slanje zahtjeva izabranoj knjigovodstvenoj agenciji

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtjev direktno agenciji na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtjev obrađuje direktno agencija kojoj stiže email i sajt knjigovodje.me nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mjesečno kompletnih podataka svih firmi koje vodite.

Za jako malo sredstava mjesečno, po firmi, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

 

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvjek sigurni uz nas.

ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top