Potrebno Vam je otvaranje agencije u Crnoj Gori?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Crnoj Gori?

Na pravom ste mjestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U PODGORICI

IZABRANI GRAD: PODGORICA

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: BALKAN ECONOMIC GROUP

PODACI AGENCIJE:

Balkan Economic Group

Ulica: 13. Jula bb
Grad: Podgorica
Telefon: 069 153 035

Sajt: www.kontosped.me
Email: office@kontosped.me

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv djelatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savjetovanje

boris.k@kontosped.me
dubravka.p@kontosped.me
elza.m@kontosped.me
zarko.b@kontosped.me

O FIRMI:

Odabir knjigovodstvene agencije je jedna od najvažnijih odluka. Potrebna vam je agencija koja ima veliko iskustvo i širok spektar usluga.

Agencija “Balkan Economic Group doo” bavi se vođenjem knjigovodstveno -računovodstvenih poslova za preduzeća, preduzetnike, strana predstavništva i ostala pravna lica.

Naš koncept pružanja knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga je cjelovitost, što znači da preuzimanjem obaveze vođenja poslovnih knjiga, naša usluga pokriva sve segmente poslovanja privrednih subjekata. Preuzimamo potpunu odgovornost u vezi pravilnosti sprovedenih knjiženja, kao što i aktivno učestvujemo u svim postupcima kontrole od strane nadležnih državnih organa.

Takođe, kroz poresko savjetovanje trudimo se da našim klijentima omogućimo što veću efikasnost i uštede pronalaženjem najoptimalnih poreskih rješenja.

„Balkan Economic Group doo” u svom poslovanju koristi najnovije softvere, a posjeduje i sertifikat o zvanju ovlašćenog računovođe.

Usluge koje pruža „Balkan Economic Group doo” su usklađene sa potrebama i željama naših klijenata, počev od osnivanja, kao i u svim segmentima administrativnog, pravnog, ekonomskog i finansijskog aspekta poslovanja.

Naš osnovni pristup pružanja usluga za klijenta je cjelovitost, što znači da je struktura usluga zamišljena tako da pokrije sve segmente poslovanja privrednog subjekta.


U tom smislu usluge smo grupisali u četiri cjeline:


1 RAČUNOVODSTVO
2 PRAVNE USLUGE
3 KONSALTING USLUGE
4 PORESKI SAVJETNIK


BUDITE MEĐU USPJEŠNIMA
BUDITE DIO NAŠEG TIMA!


Zadovoljstvo klijenata, ažurnost poslovanja, efektivnost i efikasnost , kao i visok nivo kvaliteta pruženih usluga čine sastavni dio vizije našeg preduzeća, kao Vašeg stručnog i pouzdanog poslovnog partnera u svijetu računovodstvenih usluga.

Upit za slanje zahtjeva izabranoj knjigovodstvenoj agenciji

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtjev direktno agenciji na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtjev obrađuje direktno agencija kojoj stiže email i sajt knjigovodje.me nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mjesečno kompletnih podataka svih firmi koje vodite.

Za jako malo sredstava mjesečno, po firmi, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

 

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvjek sigurni uz nas.

ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top